Modele de par suvitat roscat

február 18, 2019 12:32 du. Közzétette cccccccccccccc

Un par roscat aramiu respira frumusete, gratie si pasiune, Dar alaturi de un make-up potrivit, haine bine alese si coafuri magistrale, ITI poate Taia respiratia. CEEA CE trebuie sa retii in primul rand atunci cand ITI organizezi dressingul de Roscata este ca galbenul si portocaliul trebuie evitate. Verdele este Culoarea ta, de la CEL cu tonuri de olive pana la cel mai pur Smarald. Pentru Accente de culoare, mizeaza PE nuante de piersica si Lavanda, PE movul pur sau cu tonuri de albastru (niciodata de Rosu) si Gama de albastru deschis. Neutrele sunt excelente pentru a realiza outfituri Mix-and-match, iar ciocolata, bronzul si negrul vor fi atat de sofisticate in Contrast cu roscatul aramiu al parului Tau. Dans CEEA CE priveste make-up-UL, naturalul ITI va STA cel mai bine, cositele Tale fiind deja o declaratie de STIL. Pune-TI in valoare ochii deschisi cu tonuri de Verde sau nuante tomnatice si lasa-TI tenul sa straluceasca printr-un fond de Ten iluminator. Roscatele, mai ales cele cu Parul aramiu, vor Arata fabulós cu un RUJ Rosu sau Corai. Tine-te departe de Smokey-Eyes-UL prea intens, in nuante dure, pentru ca te poate imbatrani. Un Alt punct central Al fizionomiei Tale sunt sprancenele: daca nu esti Roscata aramiu naturala (Cate dintre Noi suntem atat de norocoase?), atunci va trebui sa le vopsesti intr-o nuanta cu Maxim un ton mai inchisa decat Parul Tau.

6. alege doua-trei sectiuni de par si DIN série si urmeaza aceiasi PASI. Totusi, ar fi bine sa nu te duci la Extreme, ca sa nu ai de furca cu vopsitul foarte curand, cand radacinile vor fi vizibile. Cand ai Parul vopsit in suvite Poti mari distanta dintre doua vopsiri, daca ai Fire carunte, intrucat suvitele facute se intrepatrand cu cele decolorate… de Natura. Acest lucru este valabil, bineinteles, pentru nuantele de blond, pe care este preferabil sa le adoption cand „ghioceii” DIN par se inmultesc. Decolorarea cu Peroxid, folosita pentru obtinerea suvitelor, usuca firul de par, acest efect dovedindu-se bénéfique persoanelor carora Li se ingrasa Parul de PE o zi pe Alta. Pentru a se Evita INSA, PE Termen Lung, dégradarea parului, foloseste baumier dupa fiecare spalare, evitand INSA contactul produsului cu scalpul.

Intretine vitalitatea culorii parului Tau folosind o Gama de produse pentru Parul vopsit – sampon, baumier si Masca-, acestea nu doar ajuta la mentinerea culorii, ci si regenereaza Parul postcolorare si il intaresc pentru a face FATA cu brio urmatoarei vopsiri. TI se pare ca ar fi nemultumita de look-UL EI nativ? Acest Tabel reprezintă culorile Naturale ALE părului ființele umane, Care variază și în foncție de rasă și de Culoarea pielii. Conformez lui Clement al Alexandriei, Medeea, fiica lui Eetes DIN Colchida, a fost CEA Care a inventat vopsirea părului.

Kategória: Egyéb kategória

Írta: Gabor